Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Actualitat

Ves enrere Falla Cibersegura i Jornada Familiar de Ciberseguretat en la Llar

Falla Cibersegura i Jornada Familiar de Ciberseguretat en la Llar

Falla Cibersegura i Jornada Familiar de Ciberseguretat en la Llar

El Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana (CSIRT-CV) convida als empleats públics de la Generalitat a participar en la Jornada Familiar de Ciberseguretat en la Llar i a visitar la primera falla cibersegura de la història.

La Jornada Familiar de Ciberseguretat en la Llar és una activitat nova, diferent i sens dubte molt interessant a la qual els empleats públics poden anar acompanyats dels seus fills (menors amb edats compreses entre els 9 i 16 anys).

Els adults assistiran a una conferència titulada "La identitat digital de la nostra casa: com protegir-la davant els riscos de la Internet de les Coses", mentre els més xicotets participaran d'uns tallers interactius per a previndre el ciberassetjament. En els tallers, a més d'explicar-los els conceptes de seguretat més rellevants, se'ls exposarà a amenaces reals en un entorn controlat amb la finalitat de dotar-los de les eines i coneixements necessaris per a identificar i evitar els principals riscos d'Internet.

A més, durant la jornada, es podrà visitar la II Falla Cibersegura en les instal·lacions de la Falla Chiva-Francisco de Llano, la primera en la història que dedica íntegrament un monument a la ciberseguretat en les llars connectades i on s'uneix la tradició d'una festa centenària amb la tecnologia del segle XXI.

Aquesta iniciativa forma part de les accions que CSIRT-CV té previst realitzar com a membre del recentment creat Club Singular, l'objectiu del qual és la conscienciació de la societat en matèria de ciberseguretat, posant el focus d'atenció en col·lectius especialment vulnerables com són els xiquets o dones víctimes de violència de gènere. Des d'aquesta perspectiva, una de les seues primeres accions és col·laborar amb la festa de les Falles per a convertir-les en un pol de conscienciació sobre ciberseguretat.
La jornada tindrà lloc el pròxim dia 16 de març, de 17.00 a 19.00 hores, en la Falla Chiva-Francisco de Llano (C/ Francisco de Llano, 7).

Els empleats públics interessats a assistir poden inscriure's enviant un correu a seg2_csirt@gva.es, indicant el nom de cada assistent i, en cas d'acudir xiquets, l'edat dels mateixos i el col·legi al qual assisteixen. L'aforament és limitat, per la qual cosa les places seran assignades en ordre d'inscripció. La data límit és el pròxim dia 15 de març a les 15.00 hores.